web
design
visie
project
advies
contact

Project


Projectplanning

Weblights heeft ervaring in het opzetten, begeleiden en afronden van projecten voor profit en non-profit organisaties. Binnen dergelijke projecten weten we ons als een gedegen en betrouwbare partij te manifesteren die uit het oogpunt van samenwerken de menselijke maat niet uit het oog verliest. Gedreven door en bewust van realistische deadlines.

Voor elk project ontwikkelen we intern een realistisch en uitvoerbaar plan, ondersteund met een overzichtelijke planning en duidelijke communicatielijnen.

Begeleiding


Van A tot Z

Naast het opzetten van een projectplan heeft Weblights tevens de kennis en kunde in huis om u van operationele invulling dan wel ondersteuning te voorzien. Dit gaat van webdesign tot implementaties en trainingen aan toe. Zo hebben we ervaring in het trainen van meerdere disciplines aangaande Het Nieuwe Werken, Microsoft SharePoint en Google Apps.

Sturing


Overzicht en verantwoordelijkheid

Ten tijde van een lopend project heeft de projectleiding de verantwoordelijkheid toegezegde vaardigheden en uitvoering te controleren. Tevens beschikt de projectleiding over alternatieven om eventuele vormen van overmacht voor u af te vangen dan wel bij te sturen. Zo bent u verzekerd van transparante rapportages en controle op het verloop van het project.

Mocht u meer willen weten van onze projectmanager, neem dan contact met ons op via mail of bel ons. We komen graag met u in gesprek.