web
design
visie
project
advies
contact

Advies


Begeleidend of extern

Weblights heeft degelijke kennis en kunde in huis om u van juist en transparant advies te kunnen voorzien. U kunt ons ook als adviserende partij uitnodigen of als second opinion aangaande een lopend of te starten project. Bekend met de laatste ontwikkelingen op het internet en de mobiele markt, kunnen wij een waardevolle aanvulling zijn voor u als ondernemer of organisatie.

Zo hebben wij ervaring met de werkwijze van diverse gemeenten, onderwijs en andere non-profit organisaties. Door samen te werken met mensen binnen ons netwerk zijn wij in staat voor u de juiste persoon aan tafel te krijgen waardoor u beter beslagen ten ijs komt.

Waarde


Balans tussen advies en verantwoordelijkheid

In onze rol als adviserende partij staan wij voor gegrond en door argumenten onderbouwd advies. Vanzelfsprekend weten wij niet van álle markten het naadje van de kous. In zo'n situatie spreken we graag leden in ons netwerk aan om ons van de juiste informatie te voorzien. In sommige gevallen zullen we iemand uitnodigen om ons team te versterken.

Inzicht


Adviseur ken je beperkingen

Elk project is zo uniek als het bedrijf of de organisatie waar het uitgerold wordt. Elk project creëert daardoor vele leermomenten en verrijking van kennis en inzicht. Mede daardoor wordt de kennis en kunde binnen Weblights en haar netwerk steeds breder bij elk project.

Wilt u weten of wij u in uw vakgebied van aanvullende kennis kunnen voorzien? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag met u in gesprek.